Ce a fost mai întâi, oul sau găina?

Teste de Cultura Generala

3 intrebari, test propus: 3 Aug 2013

thumbnail Aceasta este o întrebare cât se poate de serioasă, nu este o glumă! :-)

După ce bifezi răspunsul pe care îl crezi corect, apasă butonul "calculează scor test", pentru a vedea răspunsul corect și pentru a citi explicația...

Gratis. Testele sunt 100% gratuite. Rezultatele obtinute la fiecare test sunt afisate online, dupa ce apesi butonul de la sfarsitul testului: "vezi rezultate". Nu trebuie trimis email sau sms. Explicatii afisate doar pentru intrebarile la care ai raspuns.
Detaliile contează și fac diferența când e vorba de întrebări de istorie. Când a fost acordat primul premiu Nobel pentru economie?
testul precedent
Ești la curent cu progresul? În ce an s-a întâmplat...?. În ce an a fost lansat YouTube, cumpărat apoi de compania Google pentru 1.65 miliarde de dolari?
urmatorul test

Comentarii: 8

(Max. 10 de comentarii pe pagina)

Comenteaza si tu

Comentariu test: Ana - 15 ani - 31 Dec 2016

Comentariu Gaina a fost prima pentru ca Dumnezeu mai intai a creat animalele apoi le-a spus sa se inmulteasca si sa populeze planeta.Asta daca sunteti adepti a-i teoriei precum Dumnezeu a creat pamantul si nu a fost creat in urma big bangului.

Comentariu test: maria - 18 ani - 11 Nov 2014

Comentariu 3 din 3 ,cel mai ușor test ever

Comentariu test: Lexie - 16 ani - 25 Iul 2014

Comentariu Pentru desteptul de pe 29 august: Nu stiu nici eu cum ai trecut clasa a II-a, la ce gramatica ai... Zice foarte clar sus ca 'dinozaurii din grupul Teropodelor sunt stramosii pasarilor'; asta inseamna ca dinozaurii au fost inainte, cap sec.

Si uite ce scrie mai jos: 'cea mai apropiata genetic de Tyrannosaurus Rex (...) este gaina (urmata indeaproape de strut si crocodil...)’.

Da, crocodilii sunt 'descendenti' ai dinozaurilor si au o oarecare asemanare genetica, dar nu vezi dinozauri dati la Stirile ProTv pentru ca au mancat pe cineva, nu? Nu, pentru ca nu mai exista! Dar crocodilii da, deci nu-mi veni tu cu teoria ta ca dinozaurii se trag din crocodili.

Mai intai mergi la scoala sa inveti cum sa scrii si sa citesti, apoi mai vorbim.

(Asta e unul din momentele in care imi doresc sa putem raspunde direct la comentarii...)

Comentariu test: alexandra - 20 ani - 29 Oct 2013

0943603001383038688526f7ee0e65f8056453655.jpg pan' la.urma care e ex. logica pt. intrebarea : ca a fost mai intai oul sau gaina

[ Admin: Alexandra, la modul simplist, acest test încearcă să-ți arate că ar fi fost întâi oul (dar făcut de niște strămoși ai găinii) și apoi găina... după care găinile au făcut ouă de găină... Ce a fost cu adevărat, nu poate ști nimeni, noi putem doar să emitem ipoteze, care de care mai logice... happy happy ]

Comentariu test: Nu shtiu nu shtiu d-astea - 29 Aug 2013

Comentariu cica dinozaurul vine de la gaina,hai ****** ***** cine a facut testul asta idiot,si mai e cica gaina a fost prima,incorect bha ******** D-zeu a facut mai intai oul sa iasa gaina din el ca sa invete sa mearga,doar nu face ca in matrix se creaza paca taca o gaina hai sa fim serioshi acu'a.Shi Dinozaurul provine de la crocodile bha ******** **** ** ******* ******** *****

Comentariu test: George - 44 ani - 16 Aug 2013

Comentariu foarte misto testul, cu nuante.
din punct de vedere evolutionist, cred ca e un test corect, cu explicatii.
din alte puncte de vedere, religios, de exemplu, nu stiu ce sa zic, dar am intra in dezbateri interminabile, mai ales ca dinozaurii au existat cu vreo 230 de milioane de ani inaintea oamenilor.

Comentariu test: Nicu - 61 ani - 12 Aug 2013

Comentariu asemenea teste in toate domeniile, mai ales limba. literatura, teologie, geografie, filosofie
Doresc mai multe

Comentariu test: carina - 19 ani contact carina_4000@yahoo.com - 7 Aug 2013

Comentariu 2 din 3!

Comenteaza si tu

Despre zei și zeițe, test din
mitologia greacă Despre zei și zeițe, test din mitologia greacă

Teste de Cultura Generala : : Marti, 15 Septembrie 2015

20 de întrebări variate din lumea ce ne
înconjoară 20 de întrebări variate din lumea ce ne înconjoară

Teste de Cultura Generala : : Luni, 23 Martie 2015

Recunoaște Super-Eroul de ficțiune din
top 20 cei mai cunoscuți Recunoaște Super-Eroul de ficțiune din top 20 cei mai cunoscuți

Teste de Cultura Generala : : Vineri, 20 Martie 2015