Consumerism. Branduri celebre. Logo-uri

Teste cu Semne Simboluri

50 intrebari, test propus: 22 Sep 2010

thumbnail Oamenii au cumparat dintotdeauna bunuri si servicii, cel mai adesea in exces fata de nevoile lor de zi cu zi, si asta nu de ieri de azi, ci din cele mai vechi timpuri, odata cu aparitia primelor civilizatii.

In prezent, companiile existente pe piata investesc in mod constant in imaginea lor, construind in jurul asa zisului brand (imagine), pentru a se putea adresa mai bine consumatorilor lor, diferentiindu-se de competitori, pentru a genera loialitate in randul clientilor existenti si pentru a atrage in permanenta unii noi, care sa le cumpere sau sa le consume serviciile.

Elementul central in imaginea unei companii, element care ramane cel mai usor intiparit in mintea consumatorilor, cel care comprima esenta imaginii companiei, este logo-ul, cel care ar trebui sa inspire incredere si sa ofere garantia calitatii celor care consuma.

In acest test sunt 50 de sigle (logo-uri), ale diverselor companii, dintre cele mai cunoscute. Le-am ales mai ales pe acelea care sunt construite in jurul unui simbol, si nu pe acelea construite sub forma unui cuvant, pentru ca identificarea lor sa nu fie banala, totusi.

Exista opinii pro si contra curentului consumerismului. Nu intram in aceasta dezbatere, consumerismul fiind deja de ceva vreme o realitate obiectiva si un mod de a fi pentru multi oameni. Credem totusi ca ar fi un lucru bun daca mai multe firme romanesti ar construi imagini solide, care sa aiba la baza notiuni precum transparenta si onestitatea, si care sa fie recunoscute si in afara tarii.

In acest test ai ocazia sa descoperi cat de mare consumator esti. Cate logo-uri reusesti sa identifici?

Gratis. Testele sunt 100% gratuite. Rezultatele obtinute la fiecare test sunt afisate online, dupa ce apesi butonul de la sfarsitul testului: "vezi rezultate". Nu trebuie trimis email sau sms. Explicatii afisate doar pentru intrebarile la care ai raspuns.
Parodie - Recunoaste logo de criza!. Acesta este un test haios. Iata cam cum ar arata noile logo-uri ale doar catorva firme, afectate de criza mondiala. Poti sa le recunosti siglele? Ce companii crezi ca sunt? [...]
testul precedent
Parodie - Recunoaste logo de criza!. Acesta este un test haios. Iata cam cum ar arata noile logo-uri ale doar catorva firme, afectate de criza mondiala. Poti sa le recunosti siglele? Ce companii crezi ca sunt? [...]
urmatorul test

Comentarii: 113

(Max. 10 de comentarii pe pagina)

Comenteaza si tu

Comentariu test: Vlad - 23 Iun 2014

Comentariu 95%

Comentariu test: Vlad - 21 Iun 2014

Comentariu 95% cine le stie pe toate?

Comentariu test: Cristina - 11 Mar 2014

Comentariu 44/50 (88%). Binisor, as zice eu.

Comentariu test: Flavyyyyy - 23 Nov 2013

Comentariu 90% cine le stie po toate

Comentariu test: Stefania - 23 Oct 2013

Comentariu 47 din 50 (94%)

Comentariu test: vasile - 16 Mar 2013

Comentariu sunt tare

Comentariu test: Robert - 14 Mar 2013

steagul_germaniei_cu_stema_acvila_neagra.png 44 din 50 procent 88 hee hee

Comentariu test: reynzo - 13 Mar 2013

Comentariu 47 din 50 (94%)

Comentariu test: ady - 7 Iun 2012

Comentariu 80.......

Comentariu test: Magdalena frumusyka - 3 Apr 2012

actrita_frumoasa_serial_teresa_acasa_tv_rochie.jpg 40 din 50 nu-i rau nu?

Comenteaza si tu

Parodie - Recunoaste logo de criza! Parodie - Recunoaste logo de criza!

Teste cu Semne Simboluri : : Joi, 25 Noiembrie 2010

Consumerism. Branduri celebre. Logo-uri Consumerism. Branduri celebre. Logo-uri

Teste cu Semne Simboluri : : Miercuri, 22 Septembrie 2010